photo-1423483641154-5411ec9c0ddf

12 – 13 mei 2017: de (h)Eerlijke Eetclub – Winterswijk

Heerlijk eten en gezellig tafelen staan centraal bij de (h)Eerlijke Eetclub. Overal in Nederland gaan groepjes vrienden, families of collega’s koken uit het kookboek ‘De Groene Garde’ en maken keuzes voor een bewuste leefstijl.

Hoe het werkt!

Eén keer per seizoen (dus vier keer per jaar) kom je bij elkaar en maak je samen één of meer van de 100 seizoensrecepten uit het boek. Koken met seizoensproducten is niet alleen heel lekker en gezond, maar draagt ook bij aan een gezonde planeet. Om bewuste keuzes te kunnen maken zijn kennis, inspiratie en uitwisseling van ideeën nodig. Naast de recepten, leveren de achtergrondartikelen van ‘De Groene Garde’ je kennis en inspiratie. Uitwisseling van ideeën doe je met je eigen clubleden. Eén van de clubleden begeleidt de bijeenkomsten en krijgt daarvoor een training met leuke werkvormen en hulpmiddelen aangereikt.

Heb je zin om jouw eigen (h)Eerlijke Eetclub te starten?

Dan nodigen wij je van harte uit om mee te doen aan onze begeleiderstraining op het landgoed van Aarde-Werk de Stegge in Winterswijk, met een prachtige biologische moestuin. Als deelnemer aan de training verbind je je aan het programma door na de training in elk geval één keer een (h)Eerlijke Eetclub te organiseren met jouw eigen groep mensen. Dit betekent dus vier keer per jaar bijeen komen, met elkaar koken, ideeën uitwisselen op het gebied van eerlijk eten en ons feedback geven op het programma en de bereikte resultaten.

De begeleiderstraining begint op vrijdag 12 mei om 14.00 uur en eindigt op zaterdag 13 mei om 14.00 uur.

Heb je interesse? mail dan ellen@workonprogress.nl