Zelf Management

Zelf Management 1024 683 Ellen Van den Adel

Work on Progress heeft een intensieve training zelfmanagement ontwikkeld en begeleidt deze al jaren bij o.a. Hoogheemraadschap Delfland, Royal HaskoningDHV en Econnetic. Doel van het traject is deelnemers bewust  te maken van hun eigen macht en kracht waarbij zij inzicht krijgen in de eigenschappen die de effectiviteit van dat wat je wil vergroot.

‘Work on Progress heeft meer dan 10 jaren bij ons bedrijf Zelfmanagement georganiseerd aan de hand van Stephen Coveys boek: 7 eigenschappen van effectief leiderschap. De bijeenkomsten worden bij aanvang geleid door AnneMarie Calon en na verloop van tijd overgedragen aan eigen collega’s van Royal HaskoningDHV. De overdacht van kennis wordt door Work on Progress goed gestimuleerd en dat past bij ons bedrijf en haar medewerkers’.

‘Wat ik zelf geleerd heb van AnneMarie is dat je bij ‘leren’ zaken moet ervaren en echt moet voelen. Haar rustige, soms confronterende maar altijd verbindende manier van sturing geven aan een groep heeft op onze teams de goede uitwerking. We zetten graag de samenwerking voort’.

Ilse Siebrand-Oosterhuis, ‎Directeur Railinfra Solutions/ contractmanager Royal HaskoningDHV

Voor informatie over zelfmanagement, neem contact op met annemarie@workonprogress.nl