DE MISSIE VAN WORK ON PROGRESS

In de wereld van vandaag is continue verandering een belangrijk gegeven waar bedrijven op moeten inspelen.

Uitdagingen in de buitenwereld, waaronder klimaatverandering, onveiligheid, toenemende schaarste aan grondstoffen zijn slechts een paar onderwerpen die effect hebben op bedrijven nu en in de toekomst. Dit vraagt van managers en professionals leiderschap, flexibiliteit en innovatiekracht. Belangrijke kwaliteiten die continue ontwikkeling vragen.

Met onze programma’s, begeleidt Work on Progress bedrijven die vanuit een lange termijn perspectief duurzaamheid nastreven, waarbij winst maken hand in hand gaat met zorg voor mens en  milieu. Voor ons gaat duurzaamheid over bewust omgaan met jezelf en je omgeving. Met je tijd, je taken, met je collega’s, vrienden en familie. Duurzaamheid gaat over verbetering van de kwaliteit van leven. Over zingeving en persoonlijke groei. Je vleugels uitslaan. Weten wat je wilt, weten waar je kracht ligt en daarmee een blijvende zinvolle bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

'Over zingeving en persoonlijke groei. Je vleugels uitslaan.'

WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN

Management Development

Ontwikkel je als manager in een waardegedreven organisatie met aandacht voor persoonlijk leiderschap, de manager als coach en verantwoordelijkheid nemen voor je omgeving.

Personal Development

Met de coaching van Work on Progress creëer je nieuwe kansen voor jezelf en voor de organisatie.

Sustainable Development

Werk aan een duurzame bedrijfscultuur en productinnovatie door empowerment van medewerkers met specifieke aandacht voor circulaire economie en marktontwikkeling.

Work on Progress

  • Robert Schumannstraat 28, 3533 GP Utrecht
  • AnneMarie: 06 51494683 | Ellen: 06 20392805

Follow Work on Progress